Гледајте Франција – Албанија со Дарко Панчев и Сашко Коцев

Footbalmania_Darko&Sasko

Вечерва фудбалската легенда Дарко Панчев и актерот Сашко Коцев заедно ќе го следат претстојниот натпревар помеѓу репрезентациите на Франција и Албанија. Тие најавуваат добра забава, интересни муабети поврзани со фудбалот, различни активности и многу награди за гледачите. Емисијата е со почеток во 20:30 часот на http://footballmaniashow.mk/  и може да се следи во живо преку мобилен телефон, таблет или компјутер.