Еве во какво издание тој сака да ве види во кревет

Мажите се визуелни типови и тоа е причината што се вртат по секоја згодна девојка која минува покрај нив. Мажите обожаваат жени во миничи, во тесни фустани, високи потпетици, но најмногу од сѐ сакаат жени во се...

Женски трикови кои ги полудуваат мажите во кревет

За совршен интимен однос потребни се многу работи, но покрај обостраната привлечност постојат ситни трикови кои ќе ви помогнат да ја вжештите атмосферата во креветот. Некои едноставни движења на жената м...

Чудни причини поради кои се заљубуваме

Многу работи можат да бидат причина за да се заљубиме или за некој да нè привлече. Она на што сите би се согласиле, е дека се вљубуваме поради карактерот на личноста. Но има нешто повеќе од тоа. Најчесто, причи...

Здравствените придобивки од редовниот секс

Многу луѓе уживаат да водат здрав сексуален живот, бидејќи сексот прави да се чувствуваме задоволни. Придржувањето до редовен сексуален режим, може во голем степен да ви го подобри физичкото и психичкото здравј...

Мали непослушни тајни кои ќе ви го разубават денот

Современата жена секојдневно се соочува со стрес и проблеми, а мали ситници се доволни да се избориме со тоа. Жените се обидуваат да бидат совршени 24/7. Совршени на работа, совршени во домот, совршени мајки, с...

20 правила кои ви гарантираат цврста врска

За многумина љубовта е многу комплицирана. Врските во денешно време стануваат сè потешки да се одржат. Партнерите стануваат посебични, поегоцентрични или љубоморни и нетрпеливи, па полесно ја вртат главата и за...

Универзални трикови со кои ќе го освоите

Секој маж е приказна за себе, но постојат неколку универзални трикови кои ќе ви помогнат што полесно да дојдете до неговото срце. Понекогаш, тоа што мислиме дека е вистинското, всушност може погрешно да се пока...

Обрнете внимание на овие работи ако сакате да го заведете

Постои многу повеќе во привлечноста од изгледот и карактерот, тврдат научниците. Некои од овие работи можат да бидат пресудни да го заведете.   1. Држењето на телото Потпетиците не даваат убав...