Како да ја исфенирате косата како професионалец?

Обично сме склони да се помириме со фактот дека сме апсолутно неспособни сами да ја оформиме фризурата со помош на фен.

Volume_Blowdry_Thumb

Тоа е причината да бараме помош од професионалци на кои им се заблагодаруваме со одредена сума која можеме да ја вложиме во нешто друго.

Од нас ќе научите нешто – Ако најдете вистински учител, ќе најдете и решение за најтешката задача.

Во овој ред на мисли ви ја претставуваме прекрасната Силвија Рејс која е професионален фризер во Сан Франциско. Токму таа е нашиот учител за лесно и правилно фенирање на косата.

Погледнете го клипот каде Силвија покажува детално како се прави раскошна и елегантна фризура со помош на фен.