ZUMBA® FITNESS забава што не смее да се пропушти

12745631_911693345611002_7969655647634978603_n

Со повеќегодишно искуство во правење Зумба забави, со нетрпение се очекува и оваа Фебруарска 2016 Зумба забава, која повторно ќе се организира во актуелниот ноќен клуб Станица 26.

Како и на сите Зумба забави до сега, ќе ве пречекаат нови Зумба кореографии, песни и движења во изведба на инструкторите од FitOne.

Централно место ќе заземат групите на Зумба вежбачите кои ќе се прикажат себеси со комплетно нови Зумба кореографии, но забавата е наменета за сите љубители на Зумба Фитнес, а не само за вежбачите во FitOne. Споделете ја Зумба енергијата помеѓу толпата од Зумба фанови и почувствувајте ја позитивната страна на Зумба ритамот.

Како и до сега, без никакви ограничувања во пол и возраст. Добредојдени се сите, а забавата секако е загарантирана. 

Повеќе инфо на FitOne Zumba Fitness Забава или 070 / 22 88 23