Дневен хороскоп (14.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Околностите ќе ве наведат на некои несоодветни потези за кои нема да имате објаснување. Денес избегнете ги критиките, затоа што и вие ќе ги бирате полесните опции. Потребна ви е сери...

Дневен хороскоп (11.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Во прашање се екстремни промени периодов, како позитивни, така и негативни. Мора да се изборите со овие турбуленции иако за тоа нема да имате сила, барем не викендов. Доколку ви се д...

Дневен хороскоп (04.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Овој ден e поволен за љубов. Сакајте и отворено искажете ги своите чувства. Стрелецот е лице на кое може да се потпрете целосно. Инспирацијата ви е особено изразена, па ова е вистинс...

Дневен хороскоп (03.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Единствената опасност која ви се заканува за овој ден е брзоплетост и површност. Никаде не ве фаќа место. Токму сега ќе се двоумите дали да прифатите некоја друга работа или да одбие...

Дневен хороскоп (30.09.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Вашата упорна и енергична природа отсекогаш умеела да ви донесе перспектива, поради што и денеска ќе се карактеризирате со конструктивност и хармонична насоченост кон решавањето на н...

Дневен хороскоп (28.09.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Посветете го вашето време на работните обврски кои се обидувате да ги избегнете. Ако се решите да го сторите тоа, не грижете се, ќе добиете некоја помош или идеја како како побрзо, п...

Дневен хороскоп (27.09.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Вашиот успех денес зависи од брзината на реакциите, снаодливоста и вниманието. Во спротивно може да западнете под туѓо влијание. Можно е силна личност да влиае на вашите одлуки Би...

Дневен хороскоп (26.09.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Доколку се занимавате со приватен бизнис мора да бидете спремни на поголем финансиски предизвик, кој ќе ви се исплати во скоро време. Оние кои се во врска нема да бидат осамени и ќе ...

Дневен хороскоп (06.09.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Сакате многу да постигнете за кратко време на работното место. Упорни сте со некоја личност која ви значи веќе од поодамна. Еден Бик е идеален партнер за вас и нема да бидете во дефи...

Дневен хороскоп (23.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Разговорот со еден член од семејството ќе биде позитивен и ќе ви даде сигурност кога се во прашање вашите планови и тежнеења. Најавени се значајни позитивни случувања во домот и гене...