Фрлени 185 тони сол низ скопските улици

Екипите на зимската служба на Град Скопје во текот на изминатото деноноќие фрлија 185 тони сол на градските улици и булевари поради ледениот дожд и за спречување на појавата на голомразица. Екипите на зимс...

Неколку семејства надвор на студот, се навали кранот на новата зграда кај Стара Рампа

Неколку семејства од куќите во близина на новата зграда „Флет ајрон“ којашто ја гради „Адора инженеринг“ се надвор, бидејќи кран се навалил и можно е да падне врз нивните куќи. Кранот се навалил околу че...