Фризура и капа? Да, можно е!

Јасно ви е дека ако сакате „капата да ви ја чува главата,“ можете да се збогувате од повеќето фризури.

kapa_frizura

Високите опавчиња и пунџи не доаѓаат предвид, како и дефинираните локни. Сепак, постојат неколку решенија.

Наместо да се нервирате дека косата не ве слуша, зошто да не пробате некој од следниве предлози?