Кога домот се претвора во фудбалски храм!

Foto 5

Токму така, во средата Heineken на едно среќно друштво му направи феноменална атмосфера за следење на Лигата на шампионите. На менито имаше сѐ што е потребно за една фудбалска вечер. Heineken за целата екипа, телевизор со HD-слика, пица и after game party со PlayStation 4 и мало фудбалче.

Доколку и вие сакате да го добиете овој сетап за една вечер, пријавете се на www.facebook.com/heineken