Останете фит и во текот на летото со FitOne – летната програма

Фитнес клубот FitOne и оваа година ја продолжува традицијата на одржување часови во текот на летото.

fitOne

 

Започнувајќи од 01.06 до 31.08.2016 година, фитнес клубот FitOne тренинзите ќе ги одржува на две локации, по одлична промотивна цена од само 1000 денари за пакет во кој се вклучени Аеробик (Fit Energy и Step One), Пилатес (Dynamic Pilates и Fit Ball Pilates) и Зумба.

За подетални информации, како и за распоредот на тренинзите можете да проверите на нивната веб страна.