„Осумката“ на Тарантино, премиерно во Милениум!

Ни претставува особена чест и задоволство да ја најавиме премиерата на осмото режисерско остварување на фантастичниот Квентин Тарантино. Филмот ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT), од 08.01. на репертоарот на кино Милениум.
the-hateful-eight(foto)
Во главните улоги дел од омилените Тарантинови актери: Jennifer Jason Leigh, Channing Tatum, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen.
Од останатите филмски остварувања, на репертоарот остануваат ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES) и ПЕКОЛЕН БРАН (POINT BREAK), како и анимираните АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP) и МАЛИОТ ПРИНЦ (THE LITLLE PRINCE).
Во прилог следува репертоарот на кино Милениум

ПЕТОК(08.01.):

13:00 -АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

15:00 ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES)

17:30 ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

20:00ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)Премиера

23:00 ПЕКОЛЕН БРАН (POINT BREAK3D)

 

САБОТАНЕДЕЛА(09.01. -10.01.):

11:00 МАЛИОТ ПРИНЦ (THE LITLLE PRINCE)

13:00 -АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

15:00 ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES)

17:30 ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

20:00ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

23:00 ПЕКОЛЕН БРАН (POINT BREAK3D)

 

ПОНЕДЕЛНИКСРЕДА (11.01. -13.01.):

13:00 -АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

15:00 ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES)

17:30 ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

20:00ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

23:00 ПЕКОЛЕН БРАН (POINT BREAK3D)