Бели заби само за 3 минути

Доста ви е од скапи и неуспешни третмани за побелување на забите? Можеби е време да се обидете со овој трик, кој ќе го изведете во домашни услови и без многу напор и залудно потрошени пари.

zabi

На YouTube се појави видео кое прикажува начин како да ги избелите забите за само три минути…

Погледнете го видеото и обидете се!