Дневен хороскоп (28.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Може да започнете со поправки во домот или да направите реорганизација. Во втората половина на денот работите ќе станат сложени и тоа ќе ви ја намали самодовербата. Бик (21.04 – 2...

Дневен хороскоп (24.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Подготвени сте за работа повеќе од било кога. Размислете добро кога го избирате блискиот соработник. Вашиот емотивен живот за многумина е тајна, особено ако сте во врска со лице кое ...

Дневен хороскоп (19.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Посветете го вашето време на работните обврски кои се обидувате да ги избегнете. Ако се решите да го сторите тоа, не грижете се, ќе добиете некоја помош или идеја како како побрзо, п...

Дневен хороскоп (17.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Нечија посета од друг град ќе ве развесели. Ако сте во сериозна врска, можни се разговори за брак, потомство или почеток на заеднички живот. Доколку постојат луѓе кои ве исцрпуваат д...

Дневен хороскоп (14.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Околностите ќе ве наведат на некои несоодветни потези за кои нема да имате објаснување. Денес избегнете ги критиките, затоа што и вие ќе ги бирате полесните опции. Потребна ви е сери...

Дневен хороскоп (11.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Во прашање се екстремни промени периодов, како позитивни, така и негативни. Мора да се изборите со овие турбуленции иако за тоа нема да имате сила, барем не викендов. Доколку ви се д...

Дневен хороскоп (04.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Овој ден e поволен за љубов. Сакајте и отворено искажете ги своите чувства. Стрелецот е лице на кое може да се потпрете целосно. Инспирацијата ви е особено изразена, па ова е вистинс...

Дневен хороскоп (03.10.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Единствената опасност која ви се заканува за овој ден е брзоплетост и површност. Никаде не ве фаќа место. Токму сега ќе се двоумите дали да прифатите некоја друга работа или да одбие...

Дневен хороскоп (30.09.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Вашата упорна и енергична природа отсекогаш умеела да ви донесе перспектива, поради што и денеска ќе се карактеризирате со конструктивност и хармонична насоченост кон решавањето на н...

Хороскопот ќе ви открие каде грешите во љубовните врски

Иако неуспехот во љубовта не е само ваша вина, сепак љубовните грешки кои ги правите може да ви ја уништат среќата.   Дали сте преголеми егоисти? Или сепак сте премногу срамежливи за да си ги иск...