Дневен хороскоп (10.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Чувствувате внатрешен немир и имате пориви кои немаат конкретен вектор на исполување. Денес  ќе ви биде тешко да се организирате и да имате редослед на активностите. Постојано ...

Дневен хороскоп (05.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Денес ќе почувствувате огромно олеснување по споделувањето на долго чувана тајна. Дозволете си да бидете поотворени пред личностите кои ги нарекувате доверливи.Известувајте ги луѓето...

Дневен хороскоп (03.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Денес се појавуваат неочекувани можности за патување, учење или некаква друга обука или надградба. Отворени сте за нови искуства и нови познанства. Некои би можеле да запознаат некој...

Дневен хороскоп (01.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Единствената опасност која ви се заканува за овој ден е брзоплетост и површност. Никаде не ве фаќа место. Токму сега ќе се двоумите дали да прифатите некоја друга работа или да одбие...

Дневен хороскоп (28.07.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Среќниот период продолжува. Она за што подолго време фантазиравте сега ви се исполнува. Денот минете го со пријатели во некое кафуле. Причини за убава атмосфера и славење има во голе...

Дневен хороскоп (27.07.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Денот ќе биде во знакот на некои интересни вести. Работите ќе ги вршите коректно, исправно ќе резонирате и брзо ќе дејствувате. Доколку го губите времето на глупости, само ќе се нерв...

Дневен хороскоп (25.07.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Денот е одличен за работа, за патувања како и за запознавање на нови луѓе. Во втората половина на денот ве очекува расправија. Добро одберете зборови може да повредите некого Бик ...

Дневен хороскоп (22.07.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Потребно е да направите добар избор, но постојат ситуации кои ја отежнуваат работната процена. Имате големи очекувања, но вашиот партнер често ги прикрива своите намери. Задоволство ...

Дневен хороскоп (21.07.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Сакате да отидете на одредено случување, но се чини дека ситуацијата во семејството нема да биде наклонето кон вас. Пробајте да ја задржите вашата глава бистра. Само на тај начин ќе ...

Дневен хороскоп (20.07.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Сѐ ќе постигнете на време. Доколку имате хоби, уживајте во него. Размислете и погледнете колку сте далеку од вашите цели, дали сте на вистинскиот пат и дали треба нешто да промените ...