Дневен хороскоп (28.09.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Посветете го вашето време на работните обврски кои се обидувате да ги избегнете. Ако се решите да го сторите тоа, не грижете се, ќе добиете некоја помош или идеја како како побрзо, п...

Дневен хороскоп (27.09.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Вашиот успех денес зависи од брзината на реакциите, снаодливоста и вниманието. Во спротивно може да западнете под туѓо влијание. Можно е силна личност да влиае на вашите одлуки Би...

Дневен хороскоп (26.09.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Доколку се занимавате со приватен бизнис мора да бидете спремни на поголем финансиски предизвик, кој ќе ви се исплати во скоро време. Оние кои се во врска нема да бидат осамени и ќе ...

Дневен хороскоп (06.09.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Сакате многу да постигнете за кратко време на работното место. Упорни сте со некоја личност која ви значи веќе од поодамна. Еден Бик е идеален партнер за вас и нема да бидете во дефи...

Што да очекувате од хороскопските знаци на почетокот на новата врска?

  Овен Тој: Кога тој ќе реши да преземе акција, со вас е веќе готово. Нема каде да бегате. Тој веќе е во сите ваши мисли. Ако тоа потрае подолго време, сметајте дека сте го задржале покрај себе. ...

Дневен хороскоп (23.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Разговорот со еден член од семејството ќе биде позитивен и ќе ви даде сигурност кога се во прашање вашите планови и тежнеења. Најавени се значајни позитивни случувања во домот и гене...

Дневен хороскоп (17.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Ќе се препознае вашиот работлив и вреден дух и ќе направите одлични чекори на деловен план денес. Се повеќе ја гледате љубомората на партнерот, а тоа не е она најлошото што ве очекув...

Дневен хороскоп (16.08.2016)

Овен  Овој ден делува на вашата амбиција, но и на семејните односи. Се трудите да му се допаднете на еден Лав со кој можете лесно да се договорите за многу работи, но тој веројатно не посветува многу вн...

Дневен хороскоп (15.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Обврски и задолженија ќа има многу, па ќе бидете соочени со заостанување и недовршена работа. Важно е да не ги губите нервита и да водите сметка за тоа да не си допуштате многу со пр...

Дневен хороскоп (12.08.2016)

Овен Во некоја чудна ситуација ќе западнете уште од рано сабајле. Потрудете се да останете мирни и да реагирате брзо. Не дозволувајте да ве убедуваат да купувате нешто за кое немате потреба. Семејството ...