Фантастична атмосфера на дванаесеттата Зумба Фитнес Забава!

Изминатиов викенд, поточно на 28.02 во Станица 26, по 12ти пат се случи уште една во низа супер енергична забава – Зумба Фитнес Забава, во организација на фитнес клубот Фит Оне!

IMG_4902

Сите љубители на Зумба Фитнесот имаа можност во целост да ја почувствуваат неверојатната енергија, да танцуваат на разните музички ритмови и вооедно да се забавуваат. Коментарите, реакциите и насмевките на присутните уште еднаш потврдија зошто Зумба Фитнесот се вбројува во најдобрите фитнес практики.

Оваа Зумба Фитнес Забава беше посебна бидејќи по неколку години беа присутни првите лиценцирани Зумба инструктори во Македонија, односно луѓето кои го воведоа Зумба Фитнесот во Македонија, а се дел од фитнес клубот Фит Оне.

Доколку сте меѓу оние кои ја пропуштија, не ја чекајте следната забава – одберете ја вашата најблиска локација, започнете веднаш и дозволете си себе, на секој час, да доживувате посебно и различно искуство. Зумба Фитнесот не е само музика и танц, Зумба Фитнесот е ослободување на стресот, обликување на телото и полнење на духот со позитивна енергија!

Во продолжение фотографии од атмосферата на 12тата Зумба Фитнес Забава:

IMG_4902

IMG_4918

IMG_4990

IMG_4992

IMG_4996

IMG_5003

IMG_5027

IMG_4908

IMG_4934

IMG_4939

IMG_4946

IMG_4973

IMG_4979

IMG_4983

IMG_5006

P1040989

P1040993

P1050004

P1050037

IMG_5040