Скопско Smooth со манифест на новата 2.0 генерација

Еднa поинаква кампања на Скопско!

__2_8445

Јас не сум мрзлив! Јас не сум кукавица! Јас не сум без идеја!Јас не прифаќам предрасуди, ограничувања и етикети! Јас не сум безгласна буква! Јас сум тука, и јас знам кој сум.. ова се само дел од пораките кои ги упатуваат младите во новото видео за Скопско Smooth. Ова се 60 секунди што ќе те потсетат дека не си сам! Видео спотот за новото Скопско Smooth го манифестира карактерот на новата генерација

Наместо вообичаена реклама, видео спотот за Скопско Smooth ги пренесува автентичните потреби и вредности на младите во Македонија, онака како што тие ги доживуваат.

__2_9283

– Направиме видео кое го следи духот и храброста на младите, кое е свежо и автентично, токму какво што е и новото Скопско Smooth – велат  од Пивара Скопје, за новиот “манифест” коj денес со голема брзина се прошири по македонските портали. Видеото е на следниов линк