Трикови со кои ќе ја заборавите болката од високите поптпетици

Среќна вест за сите девојки – следен викенд не мора скришно да носите чизми или балетанки за да издржите цела вечер.

shtikli-bolka

Наместо тоа, послужете се со некој од овие трикови и останете цела вечер на омилените 12-сантиметарски штикли.

Иако мислевте дека болката секогаш е неподнослива, сепак постојат брзи начини на кои можете да ја спречите.

Секогаш е добро да научите нешто ново: