Дневен хороскоп – 02.01.2016

Овен  Ќе добиете шанса да освоите нечии симпатии и можеби ќе добите добра деловна понуда за која не можете ни да сонувате. Ќе бидете подготвени да влезете во некој недоволно разработен аранжман кој се од...

Дневен хороскоп – 27.12.2015

Овен  Подготвени сте максимално да се ангажирате во некои активности кои би можеле да значат често отсуство од местото во кое живеете. Не сакате премногу да се оптеретувате со она што за вас се зборува,...

Дневен хороскоп – 24.12.2015

Овен  Немојте претерано да се експонирате. Во финансиското поле би требало да направите малку ред, бидејќи некои неконтролирани трошоци би можеле да ви создадат проблеми. Можна е љубовна врска со лице к...

Дневен хороскоп – 23.12.2015

Овен  Доста сте ги промениле своите погледи на животот. Можни се пријатни изненадувања во љубовта, особено ако ве привлекува некоја ексцентрична личност. Со партнерот е невозможно смирување. Можни се пр...

Дневен хороскоп – 22.12.2015

Овен  Напнати сте кога станува збор за случувањата на работа, особено ако чекате некое решение. Опкружени сте со лица кои добро ве разбираат и кои ви даваат корисни совети, што особно се однесува на бли...

Неделен хороскоп (21 – 27.12.2015)

Овен ЉУБОВ: Откако ќе сфатите дека премногу сте се залагале за блиските лица, а никој не ви возвратил соодветно, ќе се повлечете во себе и во иднина посебично ќе постапувате. РАБОТА: На работното мест...

Дневен хороскоп – 21.12.2015

Овен  Пред вас е исклучително активен период. Задоволни сте од сопствените квалитети, оптимистички му пристапувате на животот. Очекувајте промени на подобро. Работите со кои се занимавате бараат иновации...

Дневен хороскоп – 18.12.2015

Овен Сега имате прилика да забелeжите некој, меѓу многуте во вашата близина, кој само го чека вашиот знак на заинтересираност и желба. Завртете се малку околу себе, прифатете нечие додворување. Вашето ср...

Дневен хороскоп – 16.12.2015

Овен  Имате многу интереси и таленти, како и силна желба да го работите тоа во исто време. Направете распоред и фокусирајте се. Вие имате добра финансиска состојба. Многу површни врски и флертувања, но и...

Дневен хороскоп – 15.12.2015

Овен  Не сте сигурни дали сте во право кога станува збор за некој долгорочен проект или работа со некој кој има големи барања. Не сте сигурни дали треба да го прифатите извинувањето од некој Јарец, Рак и...