Дневен хороскоп – 14.12.2015

Овен Правилно ќе ја процените моменталната ситуација на работното место но ќе заборавите на некои помали делови кои се доста важни. Ќе ви помогне ваш стар пријател или колега и ќе направи работата да бид...

Дневен хороскоп – 12.12.2015

Овен Ве очекуваат проблеми во областа на кариерата и професијата. Вашата потсвест силно се буни против рутините во животот. Можете да воспоставите рамнотежа со малку труд и одрекнување. Комуникацијата со...

Дневен хороскоп – 11.12.2015

Овен  Прилично сте динамични и активни, бидејќи сте комплетно збунети од многубројните, сосема различни понуди кои се предизвикувачки, но сосема поинакви од вашите амбиции. Слободните припадници на овој ...

Дневен хороскоп – 10.12.2015

Овен  Многу сте креативни и опуштени. Конечно сакате малку да уживате, а особено доколку се занимавате со уметност, ова е добар период за создавање и заработка. Подобрете го односот со партнерот, завртет...

Дневен хороскоп – 09.12.2015

Овен  Денес очекувајте помал финансиски прилив, но внимавајте на зголемените трошоци. Доколку сте слободни, емотивниот статус ви е сосема недефиниран. Она што вие би го сакале го нема, а она што ви се ну...

Дневен Хороскоп – 07.12.2015

Овен Денес ќе бидете многу ефикасни и продуктивни, бидејќи сте отворени и спремни за вршење на рутинските работи. Не морате да се докажувате и да бидете фасцинантни. Вашиот импулс ве води да го зав...

Овен

Не ги одбивајте советите и помошта кои ви се неопходни, само затоа што сакате да се покажете како супериорни и способни се сами да решите. Ќе ви биде од голема корист личност родена во знакот на Рак или...

Бик

Вашиот талент и вашата деловна етика ги фасцинираат луѓето околу вас. Без оглед дали ќе забележувате, лицата околу вас ќе ви се восхитуваат. Денешната планетарна енергија ќе ви даде сила да бидете многу...

Близнаци

Некој ќе ве повика да му помогнете, а вие наместо навистина да му помогнете, ќе започнете со фалби. Тоа ќе ја изнервира околината која може да го промени мислењето за вас. Иако сакате да бидете во цента...