Дневен хороскоп (05.07.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Внимавајте на што ја трошите енергијата, обидете се да балансирате меѓу времето за работа и енергија. Среќата ви се насмевнува, искористете ги сите можности кои ви се укажуваат на пр...

Дневен хороскоп (04.07.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Доколку се занимавате со приватен бизнис мора да бидете спремни на поголем финансиски предизвик, кој ќе ви се исплати во скоро време. Оние кои се во врска нема да бидат осамени и ќе ...

Дневен хороскоп (01.07.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Вложете во нешто што во овој момент ќе ви се исплати. За своите идеи ќе добиете поддршка од членовите на семејството, што пријатно ќе ве изненади, бидејќи на таква реакција не сметав...

Дневен хороскоп (30.06.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Денес поголемиот дел од Овните се доста нервозни и подготвени да водат жестоки вербални расправии со секого. Но, тоа не е начин за да се чувствувате ослободено од проблемите. Обидете се ...

Дневен хороскоп – 29.06.2016

Овен (21.03 – 20.04) Денот е половен за планирање на активностите, патувања, нови средби. Новите познанства се корисни. Бидете одговорни и позитиво настроени. Вашете добро расположение се префла и на другите...

Дневен хороскоп (28.06.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Доколку денес очекувате важна информација, не правете нервоза околу вас. Тоа што ви е ветено ќе го добиете и нема потреба од правење тензија. Чувствувате дека сте на крај на силите и не ...

Дневен хороскоп (27.06.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Денот е обележан со лаги и илузии. Можни се професионални проблеми. Ќе ви биде тешко да ги простите грешките и предавството. Потрудете се да не ги мешате невините луѓе и да не им ги преп...

Дневен хороскоп – 24.06.2016

Овен (21.03 – 20.04) Ќе се препознае вашиот работлив и вреден дух и ќе направите одлични чекори на деловен план денес. Се повеќе ја гледате љубомората на партнерот, а тоа не е она најлошото што ве очекув...

Дневен хороскоп – 23.06.2016

Овен (21.03 – 20.04) Благ пад на енергијата во текот на денот и вашата концентрација нема повеќе да биде толку насочена на професионалниот живот, туку на љубовните и приватните проблеми. Внимавајте некој...

Дневен хороскоп – 22.06.2016

Овен (21.03 – 20.04) Ќе ви се намали способноста за работа. Токму поради тоа немојте да преземате никакви активности кои се многу важни и да донесувате одлуки. Бик (21.04 – 21.05) Поволен ден во се...