Мали непослушни тајни кои ќе ви го разубават денот

Современата жена секојдневно се соочува со стрес и проблеми, а мали ситници се доволни да се избориме со тоа. Жените се обидуваат да бидат совршени 24/7. Совршени на работа, совршени во домот, совршени мајки, с...

7 совети за поубави трепки

Трепките им даваат позаводлив изглед на очите, особено кога се густи и долги. Но, не сите жени се надарени со убави трепки.   За да ги заштитите трепките потребно е да следите неколку совети: ...

20 правила кои ви гарантираат цврста врска

За многумина љубовта е многу комплицирана. Врските во денешно време стануваат сè потешки да се одржат. Партнерите стануваат посебични, поегоцентрични или љубоморни и нетрпеливи, па полесно ја вртат главата и за...

Хималајска сауна за младешки изглед

Негуваната кожа од далеку се препознава. Истражувањата покажаа дека користењето на хималајска сауна, дава исклучителни резултати во одржувањето на младешкиот изглед на кожата. Поточно, состојката која помага за...

Забавата со Fit One може да започне, нова сезона со нова програма!

Нова сезона, нов распоред и нова супер ФИТ програма! Fit One во сезоната 2016/2017 одржува часови на 8 локации користејќи простории во основни училишта во Скопје. Одберете ја програмата која најмн...

Универзални трикови со кои ќе го освоите

Секој маж е приказна за себе, но постојат неколку универзални трикови кои ќе ви помогнат што полесно да дојдете до неговото срце. Понекогаш, тоа што мислиме дека е вистинското, всушност може погрешно да се пока...