Нови цени на горивата од утре

benzin-860x680

Наредната корекција за цените на бензинот и другите нафтени деривати е закажана за утре, 23.01.2017 година.

Регулаторната комисија за енергетика на секои 2 недели ги ревидира цените на горивата во Република Македонија според движењата на цените на светските берзи.

Останува да почекаме до утре на пладне кога РКЕ ќе соопшти дали ќе има ново зголемување или намалување на цените.