Трикови за уникатен домашен маникир, готов за 5 минути

Сигурно барем еднаш си го имате поставено прашањето како лакот подолго да ви издржи или како полесно да го отстраните, без да си ги обоите цели раце.

manikir

Благодарение на едно видео сега сите проблеми ќе ви бидат решени.

Или барем основните 20 со кои се соочувате кога ги лакирате или бришете ноктите.