Вака се гледа Лигата на шампионите!

foto 2

Во вторникот Heineken на едно друштво му подготви одлична атмосфера за следење натпревар од Лигата на шампионите. Оваа екипа го гледаше натпреварот на HD-слика, наздравувајќи со Heineken и пица, а на паузата паднаа и неколку возбудливи партииPlayStation 4 и мало фудбалче.

Доколку и вие сакате да гледате UEFA Champions League во неверојатна атмосфера, пријавете се на www.facebook.com/heineken