Pickbox во знакот на нови серии: Пристигнаа „Полдарк“, „Исправање“, „Џекил и Хајд“

Pickbox сака да ги изненади своите гледачи со нови серии, а вистинска гаранција за уживање и позитивна напнатост се три серии кои уште денеска можете да ги гледате на Pickbox. Се работи за историската романса „...

Македонски филм на чекор до Првото место на светски натпревар!

Македонскиот филм кој што беше испратен на интернационалниот натпревар „MyRodeReel“ пред само еден месец, во моментов е во првите 20 филмови на натпреварот. Краткиот филм на метафоричен начин ја покажува...

На сцена почина српскиот актер Милорад Мандиќ – Манда

Познатиот актер Милорад Мандиќ – Манда, почина во среда попладне на сцена на сред премиерата на детската претстава „Петар Пан“. „Претставата почна нормално и сé беше во ред првите 15 минути, а тогаш на с...

Започнете го јуни со одлични серии на Pickbox

Pickboxи оваа година е една од најдобрите платформи кога се во прашање новите серии. Освен што на екраните ги донесе Пол Џијамати и Демијан Луис во „Милијарди“, Фифти Сент во серијата „Моќ“, Били Боб Торнтон во...