(Фото) Како не пречекува jужниот сосед

Овие фотки ни ги испрати еден наш читател, изреволтиран од начинот како „јужниот тросед“ ги пречекува Македонците кои ги трошат своите тешко заработени пари во нивната земја. Погледнете ги фотките и размислете каде ќе одите на одмор годинава.

954641_10151732815059241_1169069608_n

993304_10151732814964241_1021521321_n

999350_10151732815864241_629446037_n