Вашето место во Хајд Парк

Хајд Парк е отворен за Вас и Вашите ставови. Во секое време можете да ни пратите видео, фото, краток текст, мислење, колумна… на info@hajdpark.mk.

Се она што ве надразнува, нервира, радува, смее во нашето секојдневие. Не бираме тема, не бираме став… Ова е потполно ваше место.

 

СТОП! ИМАМЕ УШТЕ ИНТЕРЕСНИ СОДРЖИНИ ЗА ВАС: