Дознајте дали ве сака и без да ги употребува магичните зборови

Те сакам – тоа се два збора околу кои се црти целиот свет. Некои можат да го изговорат лесно и без проблем, а некои пак, овие 7 букви не можат да ги изговорат ни по година дена сериозна врска.   ...

Што можеме да научиме од поранешните момчиња?

Секој од нас има некакво минато. Добро е кога ќе го споредите минатото со сегашноста да сфатите дека сте пораснале и дека вашето вчера е милион пати полошо од вашето денес, никако обратно. Секој чекор и постапк...

Препознајте дали сте го пронашле мажот со кој треба да останете до крајот на животот

Одлуката дали сте со вистинскиот или маж кој нема да издржи уште долго, не зависи само од пеперутките во стомакот.   Ако мажот кој го имате покрај вас има барем половина од овие карактеристики, з...

Разлики меѓу сексот од љубов и сексот од страст

Страст или љубов, прашање кое често пати си го поставуваме кога сме несигурни во која насока се движи нашата врска. Страста обично води кон љубов. И покрај тоа што физичката привлечност е најчесто првото...

Докази дека се наоѓате до маж кој никогаш нема да престане да ве сака

Жените кои веќе долго време се во брак велат дека во еден момент од нивната врска сфатиле дека оној кој го имаат до нив е вистинскиот. Како? Едноставно знаеле. Ако вие се чувствувате дека не знаете, н...

Проверете дали сте во среќна врска исполнета со љубов

Градењето на среќна и стабилна врска во која не недостигаат љубов и страст е уметност – сите го посакуваат крајниот резултат, но многумина не вложуваат доволно за да го развијат сопствениот талент и да ја созда...